Днес е : Неделя, 15 Декември 2019

Росен Даскалов: забелязвам нежелание от страна на част от общинското ръководство да се работи за промяна

Публикация 07 Aug, 2019 / akcent.bg

Председателят на общинската структура на ПП ГЕРБ ще продължа да избира градивния подход

     

   Председател съм на общинската структура на ГЕРБ от по-малко от седмица, а вече забелязвам нежелание от страна на част от общинското ръководство да се работи за промяна. Знаете също, че част от това ръководство е назначено в общината на различни позиции и е под прякото управление на настоящия кмет.

   Процедурните хватки и апаратните игри, на които ставаме свидетели, изглежда са с цел да бламират промяната, която започва. Те нямат за цел развитие на града, а запазване на ситуацията в момента. Апаратните игри винаги целят да прикрият нещо и са в стила на други партии.

   Приемам и разбирам мнението и позицията на различните ни членове и колеги. Но не и в ситуацията, в която това се прави в услуга на интереси, различни от обществените.

    Аз ще продължа да избирам градивния подход.

  Позицията е публикувана във фейсбук.

Коментари

Димов  
16:32:51 / 2019-08-07

Един известен само на най близките си роднини и приятели,"изникнал" от нивата на беленският кадровик,вече взел се на сериозно,започва да дава оценка на все още действащата общинска администрация.Извикал го по телефона г-н Борисов,да му каже,колко много го цени.Никъде не прочетохме,че преди да го "извика",е имало дълъг разговор с тукашният координатор на пп-герб!

Свързани новини

Реклама

Реклама