Сряда, 17 Април 2024

За НАС

Искрено се надявам, този сайт да e за читателите такъв, какъвто си го представям и аз. Определено интересът към електронните медии расте постоянно.Най-вече сред предприемчивите и обществено ангажирани хора, които нямат време да сърфират с часове в нета, за да прочетат нещо, което ги интересува.

Сайтът www.akcent.bg си поставя трудната, но не непосилна задача да предлага на своите читатели не просто информация, а да бъде своеобразен филтър за маловажни и незначителни писания, не цензура, а своеобразно ателие за новини, анализи, дискусии, за които или сe носят мълви, или пък не се говори. Най-вече по теми, които данъкоплатците имат право и искат да знаят. Както и такива, за които може да прочетат единствено тук.

Екипът ни разчита и ще се стреми максимално да бъде в услуга на своите читатели с професионални коментари и становища и да ги направи активни участници в информационния процес.

Заедно ще постигнем повече!

 

ЕКИПЪТ :
 

Издател на сайта и собственик на Акцент БГ ЕООД
Румен Николаев - журналист
e-mail: info@akcent.bg
Създаването на този сайт определено е опит за промяна на статуквото, което във времето доказа, че до голяма степен не работи в полза на обществото.
Винен свят
Виктор Колев
e-mail: vino@akcent.bg
От 2005 година се занимавам професионално с дистрибуция на вино и спиртни напитки. От тогава започна любовта ми, към магията наречена „ВИНО”. Ценител съм на добрите и качествени вина, от България и света.
Моден свят
Албена Петкова
e-mail: moda@akcent.bg
Специализирала моден дизайн в "Instituto di moda Burgo" Милано,Италия. Основател и собственик на "Aura fashion".


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha