Неделя, 27 Октомври 2024

Д-р Николова за изборите: ,,Диагнозата” е тотално недоверие в системата

Д-р Николова за изборите: ,,Диагнозата” е тотално недоверие в системата
Публикация   27 Окт, 2024   /     akcent.bg   /     50

„Крайно време е изкуственият интелект да завладее политическото пространство. Той ще се справя в пъти по-добре”, обясни Керев

   Каква е „диагнозата” на българската политика през погледа на лекаря и журналиста и кога ще дойде пробуждането? Коментар в ефира на „Събуди се” направиха Стойчо Керев и Гергана Николова.

  Хората, които правят добро, могат да повлекат другите след себе си, добро, което съществува и остава във времето, през годините. Николова изрази разбиране към онези, които не гласуват. Те постъпват така, защото правим едно и също и получаваме един и същи резултат.

   „Хората спряха да гласуват, защото всички политици изразиха по най-безцеремонен начин отношението си към собствения им възход. За мен е абсолютно предателство. Добре че в България оръжията са забранени, защото иначе щеше да има поне десетина затреляни политици. Сега ги застрелваме, като не гласуваме, но реално застрелваче себе си.

  Крайно време е изкуственият интелект да завладее политическото пространство. Той ще се справя в пъти по-добре”, обясни Керев.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още