Неделя, 27 Октомври 2024

И хотелът на комплекс ,,Кристал,, вече приема първите си гости с нова премяна

И хотелът на комплекс ,,Кристал,, вече приема първите си гости с нова премяна
Публикация   27 Окт, 2024   /      Текст и снимки: Румен НИКОЛАЕВ   /     100

Със стилен коктейл собствениците Николай и Теодор посрещнаха приятели и бизнес партньори

   След сериозни ремонтни дейности хотел „Кристал“ в Русе, собственост на популярната в региона строителна компания „Трансстрой-Русе“ АД, отвори врати тази вечер. Въпреки разбираемите за този бизнес отстрочки, официалната церемония се случи на Димитровден – празникът на строителите, архитектите и проектантите.

   Собствениците на фирмата - бизнесмените Теодор Михайлов и Николай Дудев бяха поканили много гости. Сред тях присъстваха колеги от строителния бранш, приятели и търсещи популярност и светско присъствие личности. Михайлов и Дудев се радваха и на истинско уважение на гости, дошли да споделят емоциите от модерния и стилен  реновиран хотел, фоайето му се оказа тясно да побере всички.

Хотел "Кристал не е само място за иновациите, за отдих и престой. Стремежът е да  осигури на гостите си преживявания, които отговарят на най- високите стандарти.

  Водещата на събитието представи фирмата „Трансстрой-Русе“, която е с богата  бизнес история. Тя се е утвърдила във времето като една от най-успешните в бранша, която с труда на своите работници е изградила успешно редица обекти с местно и национално значение, инфраструктура, свързана с транспортната свързаност, включително и емблематичния Дунав мост.

Обновеният хотелски комплекс "Кристал" е пример за успешно менажиране и развитие, за което заслуга имат проектантите и строителите, дизайнерите и управителите. Така гостите ще ползват едно бижу, плод на професионализма им, предоставящо спокойствие и уют.

   Водосвет за здраве и максимална запълняемост отслужи Тивериополският епископ Тихон. В своето обръщение към присъстващите той  пожела здраве и благополучие на собствениците, на хотела и на гостите му. С думи, стигащи до всеки един от присъстващите, той благодари на Николай и Теодор, че са сътворили нещо добро в полза на хората и че всички трябва да се стремим да правим добрини.

   Епископът  пожела хората да ценят труда и успехите на всички, които мислят позитивно и с труда си създават благини.

  Случайно или не, повечето от гостите бяха избрали за подаръци картини. Хотелът обаче се оказа с повече стаи от подарените картини, затова и се обмисля вариант за дубъл на стилния коктейл, за да може всички стаи да издават духа и настроението от празничната вечер. Не липсваха и подаръци- символи на развитието и на израстването на хотела и фирмата, които ще множат успехите.

  Коктейлът премина под звуците на класическа музика, в изпълнение на  дамски квартет от Русе.

 


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha