Вторник, 18 Юни 2024

Един от най-известните германски ортопеди и травматолози д-р Клаус Йохан отново ще преглежда в МЕДИКА

Един от най-известните германски ортопеди и травматолози д-р Клаус Йохан отново ще преглежда в МЕДИКА
Публикация   13 Май, 2024   /     akcent.bg   /     177

   Един от най-известните германски хирурзи в областта на ортопедията и травматологията д-р Клаус Петер Йохан отново ще преглежда в УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“, след като вече направи това през април. Тогава към прегледите на специалиста имаше голям интерес и часовете за тях се запълниха за броени минути.

   Д-р Клаус Йохан ще гостува в МЕДИКА от 17 до 20 май 2024 г. В графика му са заложени 4 операции и след тях видният лекар отново ще  приема пациенти за амбулаторни прегледи. Прегледите са платени и ще се извършват на 18-и, 19-и и 20-и след предварително записване на телефоните на регистратурата на болницата –  082 830 230,  0876 830 230. Желателно е записаните да носят медицинската си документация от предишни прегледи и изследвания, ако имат такава.

   Д-р Клаус Йохан е оперирал редица световни и олимпийски шампиони, състезатели на национални европейски отбори по борба, бокс и вдигане на тежести след травми, които са се възстановили напълно и са продължили възходящата си кариера. Сред неговите пациенти са и наши изявени борци, боксьори и тежкоатлети. Освен че е ортопед и травматолог, той има и специалност „Спортната медицина“.  Дълго време е бил главен лекар на националния отбор на Германия по борба, а днес е търсен не само от спортисти, но и от други пациенти от редица европейски страни. 

   Германският специалист има голям опит в ендопротезирането на коленни и бедрени стави, артроскопската хирургия, в операциите на дискови хернии и други гръбначни интервенции, както и в лечението на травми, свързани с увреждане на мускули, сухожилия, кръстни връзки и кости. 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още