Ивайло Захариев с трогателна изповед за избора между дрогата и да следва мечтите си

Ивайло Захариев с трогателна изповед за избора между дрогата и да следва мечтите си
Публикация   07:10     21 Апр, 2024 /     akcent.bg   /     123

Наркозависимите си имат мечти, но никой от тях няма да види, ако те самите не излязат от своя проблем.

   Той е Ивайло Захариев - повелител на дамските сърца, а в същото време и един от най-големите защитници и покровители на хората, страдащи от зависимости. Той е техен мотиватор, ментор, човек, преминал през много изпитания и готов да предаде опита си нататък.

   Учил е в училище с актьорски профил, като преди това е минал през пиано, солфеж, рисуване, тренирал е таекондо.

    Силно вярващ, Ивайло се кълне в любовта и разказва откровено на зрителите всичко за нея. За  личната му сърдечна история и в какви отношения е с първата си жена след неочакваната за много хора тяхна раздяла. Актьорът сподели как се ражда любовта в неговото сърце, как е разбрал, че тя приключва и по какво разпознава бъдещата си половинка, без да я познава предварително.

С новата си половинка Станислава  гледат три деца- две са неговите и едно нейно.

  „Раздялата дойде малко ненадейно за мен. Определено мога да кажа, че това е най-трудният момент в живота ми досега“ – признава актьорът пред Алекс Сърчаджиева.

Ивайло 4-5 години е пушил трева, признава от т.в. екрана. Но разбира, че ако следва мечтата си, трябва да избира- тревата или следването. Разбира, че не става да употребява дрога само от врме на време. Трябва да реши- да пуши или да не пуши. Затова избира да е актьор.

  След завършването играе известно време в театър на глухите.

Популярният актьор сега помага на зависими. При наркозависимите има деца, които не успяват да пораснат, емоционално най-вече, ментално.

  Те си имат едни мечти, но никое от тях няма да види, ако те самите не излязат от своя проблем.

  Пристрастяването е болест. Да си наркоман не е нещо срамно, не е нещо, което трябва да се смете под килима, да се пази в тайна.... Отиваш и се лекуваш.

   Колкото по-рано се хване това влечение, толкова по-рано човек да се откъсне, за да може да постигне всички други неща, които си мисли.  Затова и се занимавам с тези неща.

... Играем представлението "Спасителят" на Валентин Балабанов пред ученици от 6-ти клас нагоре една доста трагична история, разказва актьорът. След постановката той разказва пред младите зрители за себе си, как е щял да изпусне мечтата си.

 

Тагове : Захариев , дрога , ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha