Женският отбор на ОДМВР - Русе се класира втори в годишното състезание ,,Пътен полицай на годината 2023,,

Женският отбор на ОДМВР - Русе се класира втори в годишното състезание ,,Пътен полицай на годината 2023,,
Публикация   20:33     19 Ноемв, 2023 /     akcent.bg   /     701

Кристина Игнатова и Татяна Чобанова с по-добър резултат от колежките си от Варна

   Марио Марков от отбора на ОДМВР-Габрово е носителят на приза "Пътен полицай на годината 2023". В индивидуалното класиране след него се наредиха Мартин Пасков от СДВР и Венцислав Свирецов от първия отбор на ОДМВР-Бургас. Тримата призьори получиха и карти на СБА, предоставени от председателя на Съюза инж. Емил Панчев, който е партньор в състезанието.

   В отборното класиране най-добре се представи отборът на габровската дирекция, следвани от колегите им от СДВР и ОДМВР-Смолян.

   В надпреварата, която се състоя вчера на Морската гара в Бургас, сили мериха 29 мъжки и 4 дамски отбора, като по регламент дирекцията-домакин участва с два отбора. Те се състезаваха в дисциплините „Теоретична подготовка“, „Оказване на първа долекарска помощ – теория и практика“, „Стрелба“, „Майсторско управление на автомобил“, „Майсторско управление на мотоциклет“ и „Практичен изпит по оказване на първа долекарска помощ“.

   При дамите най-добре се представи в индивидуалното класиране Кристина Андонова от ОДМВР-Ямбол, следвана от колегите й от ОДМВР-Стара Загора Биляна Боева – Господинова и Красимира Добрева.

   В отборното класиране при жените на първо място се класираха дамите от Стара Загора, следвани от колегите им Кристина Цвяткова Игнатова и Татяна Йорданова Чобанова от Русе, а колежките им от Варна са на трето място.

   Наградите на победителите бяха връчени на церемония снощи, на която присъстваха директорът на ГДНП гл. комисар Атанас Илков, началникът на „Пътна полиция“, ГДНП комисар Димитър Мичев, директорът на ОДМВР-Бургас ст. комисар Емил Павлов,  д-р Надежда Тодоровска от БЧК и Мария Лазарова от ДАБДП.

Тагове : полицай , ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha