Неделя, 3 Декември 2023

УМБАЛ „Канев“ стартира кампания за безплатни гинекологични прегледи и консултации

УМБАЛ „Канев“ стартира кампания за безплатни гинекологични прегледи и консултации
Публикация   12:48     12 Септ, 2022 /     akcent.bg   /     283

   Отделение „Акушерство и гинекология“ на Университетска болница „Канев“ стартира кампания за безплатни гинекологични прегледи и консултации. Те ще се провеждат  2 пъти месечно, в диагностично- консултативния кабинет на Акушеро-гинекологичен комплекс.

   Дамите, които желаят да се възползват от тази възможност ще бъдат преглеждани и консултирани от специалистите акушер-гинеколози на лечебното заведение.

   „Целта е да припомним на дамите, че в забързаното ежедневие трябва да намерят време за гинекологичното си здраве, защото те са бъдещи и настоящи майки, а заболяванията са 100% лечими, ако бъдат открити навреме.“, това каза д-р Луиза Тончева, началник на отделението по акушерство и гинекология.

   Първите прегледи ще бъдат на 20 септември /вторник/, от 16.00ч-18.00ч., в диагностично- консултативния кабинет на АГ комплекса, и ще бъдат извършени от д-р Луиза Тончева.

   Необходимо е предварително записване на телефон:

082 887 520, от 10.00ч.-12.00ч.

   Датите за следващите прегледи ще бъдат обявявани на официалната фейсбук страница Акушеро-гинекологичен комплекс: https://www.facebook.com/AGkompleksRuse/ и  на

УМБАЛ „Канев“: https://www.facebook.com/UMBALKaneff/Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha