Два дни преди Великден подготовката за един от най-големите християнски празници кипи с пълна сила. Пазарът е залят с некачествени козунаци, а цените все повече растат.
Как сами можем с много любов и качествени продукти да направим вкусен козунак за цялото семейство?
Тайните стъпки издават професионалните пекари в предаването "Околосветско" по Bulgaria ON AIR.
По какво да познаем качествения продукт – карамелен цвят, конците, които се образуват в тестото.
"За да бъде качествен един козунак, той трябва да има правилните продукти. Без изкуствен цвят.", сподели хлебарят.
Има ли "бърза" рецепта за вкусен великденски козунак и каква е най-голямата тайна?
"Най хубавият козунак е този, който е изпечен вкъщи заедно със семейството."
Коментари
Все още няма коментари!
Коментирай