Сряда, 25 Декември 2024

Рецептата за вкусен козунак – тайните на хлебарите

Рецептата за вкусен козунак – тайните на хлебарите
Публикация   07 Апр, 2018   /     akcent.bg   /     454

Какво прави истинския козунак толкова вкусен?

   Два дни преди Великден подготовката за един от най-големите християнски празници кипи с пълна сила. Пазарът е залят с некачествени козунаци, а цените все повече растат.

  Как сами можем с много любов и качествени продукти да направим вкусен козунак за цялото семейство?

  Тайните стъпки издават професионалните пекари в предаването "Околосветско" по Bulgaria ON AIR.

  По какво да познаем качествения продукт – карамелен цвят, конците, които се образуват в тестото.

  "За да бъде качествен един козунак, той трябва да има правилните продукти. Без изкуствен цвят.", сподели хлебарят.

  Има ли "бърза" рецепта за вкусен великденски козунак и каква е най-голямата тайна?

  "Най хубавият козунак е този, който е изпечен вкъщи заедно със семейството."



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha