Днес е : Неделя, 20 Септември 2020

УМБАЛ Канев АД набира желаещи лекари, специалисти по здравни грижи и санитари

Публикация 24 Mar, 2020 / akcent.bg

    Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19  у нас, УМБАЛ „Канев“АД набира желаещи лекари, специалисти по здравни грижи и санитари, които да бъдат включвани в спешни медицински екипи при възникване на кризисна ситуация в Изолационния сектор на Университетска болница „Канев“ за пациенти със съмнения за COVID-19  и пациенти с положителнен тест на COVID-19.

    Всеки желаещ може да се обади да получи повече информация и да се запише на телефони: 082 887 359 и 0878 385 069.

------------------------------

   През изминалата седмица с ръководството на УМБАЛ „Канев“ се свързаха представители на русенския бизнес, които заявиха своето желание да помогнат на Голямата русенска болница , в усилията и да се подготви за борбата с COVID-19. 

   Изразяваме своята искрена благодарност и РЕСПЕКТ към русенските компании, които до този момент са дарили в апаратура и консумативи за близо 300 хиляди лева. Това са куриерска фирма ЕКОНТ, която закупи медицинска апаратура за 250 хиляди лева;  „Нетуоркс България“, която също закупи апаратура за 20 хиляди лева  и Българската банка за развитие, която закупи консумативи и апаратура за 22 хиляди лева.

   Благодарим и на много русенски фирми, които ежедневно даряват защитни облекла и маски за персонала на лечебното заведение.

   Още русенски фирми са заявили готовност да ни подкрепят, за да можем да сме напълно подготвени да посрещнем предизвикателството, пред което сме изправени.

  Респект и благодарност към всеки един от дарителите! С Вашата щедрост и съпричастност давате сила и увереност на всички, които работят в Университетска болница „Канев“!

 

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама