Вторник, 30 Април 2024

ГЕРБ разписа молбите за напускане на свои членове

ГЕРБ разписа молбите за напускане на свои членове
Публикация   16:01     26 Ян, 2011 /     Румен НИКОЛАЕВ   /     1616

Според Пламен Нунев подобно „оздравително прочистване” е здравословно за партийните редици


       Областната структура на ГЕРБ се раздели с няколко свои членове, пожелали да напуснат партията. Това стана в неделя на Областно заседание на местната структура, след като са били разгледани молбите им. Според областния лидер Пламен Нунев юристката Теменужка Козарева, бизнесменът Румен Яковчев и експерт по ветеринарна медицина са решилите да прекъснат отношенията си с ГЕРБ.

В цялата областна структура подобни действия са предприели около 5-6 души, поясни Нунев. Според депутата от управляващите това е „оздравително прочистване” в партията. Не е тайна и не е някакво ново явление фактът, че винаги има хора, които стават членове на партии и очакват да получат властови позиции. Когато това не се случи, тогава интересът към партията изчезва, коментира Нунев. Хората са си подали молбите за напускане по лични причини и са одобрени.

 Реших да подам заявление за напускане на ГЕРБ, тъй като от доста време никой за нищо не ми се обажда и не ме търси, коментира Теменужка Козарева. Тя бе една от основателите на движението ГЕРБ заедно с Нунев, но нещо след изборите сложи разделителна линия между двамата и активистката се оттегли от активен партиен живот.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha