Понеделник, 21 Октомври 2024

Меджнун Мустафов подкрепя и футболния отбор на Бъзън

Меджнун Мустафов подкрепя и футболния отбор на Бъзън
Публикация   20 Окт, 2024   /     akcent.bg   /     72

Изрази убеждението си, че спортуването е правилно осмисляне на времето на младите хора и здравословен начин на живот

  Кандидатът за народен представител от листата на ДПС Ново начало в Русе днес бе сред поддръжниците на футболния отбор на Бъзън, който днес игра на съперниците си от Тръстеник.

  В началото на срещата треньорът на Спартак - Бъзън представи бизнесменът и повода за неговото присъствие на стадиона. А той зарадва футболистите за неочакваната подкрепа. Вече са поръчани нови екипи, ветровки, както топки.

  Межджун разказа пред публиката от Бъзън и пред състезателите за интереса си към футбола. Той е русенец, завършил е Спортното училище, тренирал е и футбол. Изрази убеждението си, че спортуването е правилно осмисляне на времето на младите хора и здравословен начин на живот.

   Той не агитира присъстващите да гласуват на изборите за него, но прозорливи питаха и разбраха, че ако решат да го подкрепят, то правилната бюлетина е № 8, а преференцията е 110.

   На терена съперниците от "Спартак"- Бъзън и"Атлетик"- Тръстеник завършиха в духа на феърплея при равен резултат. Но пък изиграха един наистина атрактивен мач с 6 гола- по три във всяка врата. Независимо от възрастта си, треньорът на гостите игра. По-младият му колега от Тръстеник показа, че освен желание трябва и физика.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

  



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още