Петък, 11 Октомври 2024

Гр. Бяла към „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“: Отдавна чакахме това обединение в името на България

Гр. Бяла към „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“: Отдавна чакахме това обединение в името на България
Публикация   11 Окт, 2024   /     akcent.bg   /     38

 „Отдавна чакахме това ляво обединение. Сега вече виждаме перспектива и се надяваме да постигнете достоен резултат на изборите в края на месеца в името на България“. С тези думи граждани от гр. Бяла, област Русе, посрещнаха председателят на „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ Атанас Зафиров, водачът на русенската листа на обединението Иван Иванов и кандидатите Биляна Иванова, Нора Стоянова и Микаел Чакълджиян.

   В рамките на деня те, заедно с Атанас Зафиров, се срещнаха и с партийните структури, симпатизанти и граждани в Бяла. По време на разговорите вниманието бе насочено към необходимостта да се работи за повишаване на избирателната активност. Беше изказано и положителното отношение на социалистите и левите хора към постоянното разширяване на коалицията, след като предните дни още две формации се присъединиха към нея.

   „Единственият шанс да се преборим за една различна България е заедно да спечелим на 27 октомври, ние, от БСП и нашите естествени партньори - партиите в лявото обединение и всички лявомислещи български граждани като вас“, обърна се Атанас Зафиров към жителите на Бяла. Той ги призова да гласуват и да не оставят някой друг да определя вместо тях как да живеят. „Трябва много категорично да сложим край на порочните управления на България от последните години и сглобките. Хората, които искат това, нека ни подкрепят, за да дадем алтернатива на страната си за по-добър живот“, призова социалистът.

   „Тук сме, сред вас, чуваме ви и ще продължим да работим по важните за вас въпроси. Лявото все повече ще се разраства, като вярвам още много хора ще виждат смисъла и ще го припознават като кауза и призвание. Защото то е именно това – да усетим пулса на обществото и да намерим правилните решения за ускорено развитие на страната ни. Стартът го дадохме с различните законопроекти, които макар и в хаос, успяхме да предложим и да бъдат приети. Време е за решения.“, коментира от Бяла Иван Иванов.

  „Не спирайте да говорите с вашите семейства, приятели, съседи и им помогнете да разберат, че решенията на техните проблеми - и с доходите, и в здравеопазването, и в образованието, в транспорта, започват с пускането на всяка една бюлетина в урната. Моят призив е – ГЛАСУВАЙТЕ. Не позволявайте вашето бъдеще да бъде откраднато“, каза Биляна Иванова.

   „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ и русенската листа призовават гражданите да излязат на 27 октомври и да гласуват - защото всеки глас е глас за България, а изборът с номер 28 е ангажираност и поемане на отговорност за едно по-добро бъдеще, както на сегашните, така и на бъдещите поколения българи.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още