Сряда, 2 Октомври 2024

ДПС-Ново начало откри в топ центъра на Русе предизборния си щаб

ДПС-Ново начало откри в топ центъра на Русе предизборния си щаб
Публикация   01 Окт, 2024   /     akcent.bg   /     66

Меджнун Мустафов ще работи в насока на икономическите теми и проблеми на русенци и жителите в областта

„Ние и дотук и оттук нататък ще бъдем близо до хората, заедно с хората, защото за нас това е правилният начин да се развива Русе и всеки един регион в България. Надявам се, давайки новото начало преди няколко месеца, ДПС да покаже това ново начало в следващите месеци с конкретни резултати в област Русе“. Това заяви водачът на листата на на ДПС - Ново начало  Атидже Вели преди официалното откриване на прдизборния щаб на партията в центъра на Русе.

  По-късно лентата преразяха Атидже Алиева-Вели,  Меджнун Мустафов, Снежинка Захариева и НДСВ Илиян Илиев.

   Предизборният щаб се намира на пл.“Свобода“ срещу общината и ще работи всеки ден без неделя от 9 до 17 часа. В него гражданите на Русе и региона ще могат да се срещат и свързват с кандидатите за народни представители, да поставят проблемите и да предлагат решения, с които бъдещите депутати да могат да помогнат в областта.

    Атидже Алиева-Вели като водач тя заяви, че за нея е чест да води листа с експерти, всеки един доказан професионалист в своята сфера. „ДПС-Ново начало винаги е показвало експертния си капацитет и потенциал. На политическо ниво имаме политическата воля, управленския опит и амбицията в следващото Народно събрание да има работещо мнозинство.  ДПС-Ново начало да бъде част от това работещо мнозинство, което да излъчи редовен кабинет и България да спре да бъде в това безвремие, в което е изпаднала и да пропуска толкова възможности, които пропусна през последните четири години“, каза още Атидже Вели.

Меджнун Мустафов се представи като член на предизборния щаб и кандидат в листата на ДПС- Ново начало в Русе, който ще работи в насока на икономическите теми и проблеми като предприемач и бизнесмен и може да бъде полезен за икономиката на областта и на русенци, които търсят собствен просперитет.

    Ще се работи за привличане на  младите хора, защото ДПС-Ново начало предлага чуваемост и решения. Младите хора трябва да кажат какъв живот искат да имат в България. За ДПС-Ново начало е изключително важно да има диалог. „Решаването на проблемите на хората трябва да обедини партиите в следващото Народно събрание. Надявам се разумът да надделее и да се обединят около приоритетите, които при евроатлантическите партии съвпадат в по-голямата си част“, заяви Атидже Вели. Тя се заинтерисова от представянето на Инициативата "Заедно да спасим децата и Русе от дрогата", за която говори журналистът Румен Николаев и прояви желание да я подкрепи.

             Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още