Петък, 27 Септември 2024

Община Русе предупреждава за измама в социалните мрежи с безплатни карти за обществения транспорт

Община Русе предупреждава за измама в социалните мрежи с безплатни карти за обществения транспорт
Публикация   26 Септ, 2024   /     akcent.bg   /     122

Призоваваме гражданите да бъдат внимателни и да не предоставят лични данни в разпространяваните фалшиви съобщения от фейсбук

Община Русе информира гражданите, че разпространяваната в социалните мрежи информация за предлагането на безплатни шестмесечни карти за обществения транспорт, е опит за измама и злоупотреба с името и с дейността на “Общински Транспорт Русе” ЕАД. 

 Към настоящия момент няма промяна в условията за пътуване и цените на превозните документи за пътуване по линиите, обслужвани от общинското дружество. Те се закупуват само от шофьорите в превозните средства и билетния център, намиращ се на бул. “Ген. Скобелев” № 45. Официалните канали за комуникация на дружеството са неговият уебсайт - https://www.transport-ruse.com/ и фейсбук страницата на дружеството Градска мобилност. На уебсайта на дружеството и в билетния център може да намерите актуална информация за цените на абонаментните карти. Достоверна и актуална информация може да откриете също и на сайта на Община Русе в секция за граждани, отдел “Транспорт” и на  администрирания от Общината уебсайт - https://transport.obshtinaruse.bg/Home/Tickets.

   Призоваваме гражданите да бъдат внимателни и да не предоставят лични данни в разпространяваните фалшиви съобщения от фейсбук страницата „Абонаментна карта Ruse”, както и от други източници.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още