Събота, 21 Септември 2024

Хората на Пеевски номинираха бивш евродепутат за водач на листата в Русе

Хората на Пеевски номинираха бивш евродепутат за водач на листата в Русе
Публикация   21 Септ, 2024   /     akcent.bg   /     64

В ГЕРБ, БСП и Меч няма изненади

Атидже АЛИЕВА-ВЕЛИ е предложението на ДПС - Ново начало за водач на листата на предстоящите извънредни парламентарни избори. Информацията е неофициална, а не се знае и дали бившеят евродепутат ще приеме тази номинация.  Алиева се е занимавала с ресори като земеделие и социални грижи. Все още няма информация дали хората на Доган са сглобили листа, още повече и кой ще е водач.

    Водач на 14-членната листа  на ГЕРБ в Русе е адвокат Николай Братованов, следван от Георги Кръстев и доктор Кристиян Иванов. Братованов бе депутат и в 50-то Народно събраниие. Николайй Нанков също бе номинация на русенската структура, но е била отхвърлена в София заради важността му да бъде в София.

   Ясен е и водачът на ПП "Меч". Това е Светлин Стоянов, областен координатор на партията на Радостин Василев. Стоянов бе основен учредител на ИТН в Русе. Втори е колегата му Венелин Мицов, а на трето място е общинският лидер Веселин Велчев.

Както вече Акцент.БГ писа, депутатът Иван Иванов и този път е водач на листата на социалистите  и на новата коалиция в Русе.

   От ПП- ДБ все още вместо информация има пълно мълчание.

 

 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha