Петък, 20 Септември 2024

През септември германският ортопед и травматолог д-р Клаус Йохан отново ще консултира пациенти в МЕДИКА

През септември германският ортопед и травматолог д-р Клаус Йохан отново ще консултира пациенти в МЕДИКА
Публикация   20 Септ, 2024   /     akcent.bg   /     63

Консултациите са платени.

   Водещият германски хирург в областта на ортопедията и травматологията д-р Клаус Петер Йохан и този месец ще бъде в Русе, за да консултира пациенти в МЕДИКА. Той ще приема на 28 септември 2024 г., събота, след предварително записване  на телефоните на регистратурата на болницата – 082 830 230, 0876 830 230. Ежемесечните визити на д-р Клаус Йохан се радват на голям интерес, така че часовете бързо се изчерпват. 

   Препоръчително е записаните да носят медицинската си документация, ако разполагат с такава от предишни прегледи и изследвания. Консултациите са платени.  

   Сътрудничеството на д-р Клаус Йохан с лечебни заведения МЕДИКА започна преди 6 месеца с цел пациентите от Северна България да могат да се възползват от здравни услуги на най-съвременно европейско ниво. Специалистът има голям опит в ендопротезирането на коленни и бедрени стави, артроскопската хирургия, в операциите на дискови хернии и други гръбначни интервенции, както и в лечението на травми, свързани с увреждане на мускули, сухожилия, кръстни връзки  и кости. Сред пациентите му има европейски, световни и олимпийски шампиони в областта на тежкоатлетическите спортове, включително на български спортисти.

 

Тагове : ортопед , Медица ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha