Четвъртък, 19 Септември 2024

Младежи ще обсъдят с представители на местната власт как да се развива общината

Младежи ще обсъдят с представители на местната власт как да се развива общината
Публикация   10 Септ, 2024   /     akcent.bg   /     366

Събитието преминава под мотото „Време е младите да вземат думата“.

   Националният младежки форум организира на 10 септември /вторник/ от 10 часа в зала „Св. Георги“ в сградата на общинската администрация среща между млади хора от Русе и представители на местната власт. Проявата се осъществява със съдействието на Община Русе.

   Събитието е част от Диалога на ЕС по въпросите за младежта. Това е консултативен механизъм, който позволява на младежи от цяла Европа да участват в процесите на вземане на решения на най-високо ниво и да задават дневния ред на политиката за младежта на континента. 

   Събитието преминава под мотото „Време е младите да вземат думата“. По време на обсъжданията младите русенци ще могат да изкажат мнението си за развитието на общината и да дадат свои предложения какво да се промени в живота им. Организаторите очакват да се състои отворен диалог между младежите и местната власт по актуални обществени теми.

   Настоящата дейност e част от проекта “Youth Dialogue in Bulgaria” в изпълнение на процеса по Диалога на ЕС по въпросите за младежта, осъществяван от Националната работна група и с финансовата подкрепа на програма Еразъм+."

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha