Петък, 13 Септември 2024

Отново Ден на отворените врати в ,,Експрес сервиз,,, сега с повече изненади

Отново Ден на отворените врати в ,,Експрес сервиз,,, сега с повече изненади
Публикация   24 Авг, 2024   /     akcent.bg   /     1339

За всеки от Русе и от по-далеч, ще има по нещо интересно

Ден на Отворените Врати в Завода.
Заповядайте на зелените ни релси на 06.09. - в петък, след 10:00.
 
  Знаете, че в локомотивния завод в Русе винаги е много интересно и забавно - особено за малките ни фенове. ще могат да карат  усетята най-разнообразните техники за управление на малки и големи локомотиви, и акумулаторни и електрически. Това сподели пред Акцент. БГ мениджърът на компанията Цветелин Колев. Той очаква посетителите извън областта да бъдат повече и по-ентусиазирани, за да видят на живо къде се дава живот и къде се раждат екологично чистите локомотири.
 
   За всеки от Русе и от по-далеч, ще има по нещо интересно:
 
 - Акумулаторни локомотиви за френски и английски клиенти, готови за износ - ще бъдат изпробвани от гостите и децата ви. Малките посетители
 -  Локомотив Siemens Smartron 80-055, в който всеки ще може да се качи, да разгледа и да направи едно кръгче по заводските ни коловози
 -   Гвоздеят в програмата ще бъде изпробване на теглителното усилие на ES3000, чрез директна борба с регенеративната спирачка на Smartron. Ще бъдете удивени от показателите на най-добре продавания ни модел!
 
   По-любознателните ще могат да видят как се ремонтират и произвеждат локомотиви в Завода, как се модернизират локомотиви, как произвеждаме локомотиви за  МТИТС по Плана за Възстановяване. Експрес сервиз вече предаде първия на министерството на пранспорта.
  
   И нещо, което ще се случи за 1 път в Европа - музикално парти "Танци под звездите" директно в локомотивния ни завод!! Машинист-DJ на Експрес сервиз ще пуска музика, използвайки ЖП техниката, цеховете и зелените площи на Завода.
 
Най-добрият DJ сред машинистите и най-добрият машинист сред дисководещите в България. 
След Деня на Отворените Врати, партито продължава, с много музика и танци, в Локомотивния Завод на България, каза още Колев.

 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha