Понеделник, 16 Септември 2024

Шоу, спорт, музика- панаирната седмица в Сливо поле ще предложи традиционно много празнично настроение и на най- претециозните

Шоу, спорт, музика- панаирната седмица в Сливо поле ще предложи традиционно много празнично настроение  и на най- претециозните
Публикация   10 Авг, 2024   /     akcent.bg   /     2949

  

  Празненствата на традиционния панаир на Сливо поле тази година започна в сряда, 14 август от 10,00 часа  с Детски празник. Участие в него също така традиционно вече ще вземат  Веселяците. Събитието ще се проведе в  в Централен парк -Сливо поле

  Вечерта от 17,00 часа е  тържествената сесия на общинския съвет.

За киноманите от 19,00 часа е предвидено  Лятно кино на панаирна площадка

 На 15 август, в деня на Голяма Богородица, на сцената от 19 часа Криско ще качи адреналина на всички фенове.

Петък вечер от 20,30 часа – Станислав Ангелов с оркестър и  Фики ще внесат друг мозикален полъх.

   В съботния 17 август от 08,00 часа ще започне  Футболен турнир на малки вратички. Спортната надпревара ще се случи на стадиона на Сливо поле.

   От 13,00 часа ще бъде откриването  на Втори кръг от Националния шампионат по водомоторен спорт – плаж с. Ряхово, който ще се проведе традиционно с подкрепата на общината.

   Вечерта, за всички победители, победени и празнично настроени 20,00 часа  ще свири оркестър Канарите. Кулминация на вечерта ще бъде тържествена заря.

  В неделния, последен ден от панаирната седмица, на стадиона в Сливо поле ще се проведат от 8 часа сутринта народни борби.

%image2%

 На брега на Дунава край Ряхово ще бъдат най- добрите състезатели по водомоторен спорт, където от 10 часа ще започнат гонките.

И за всички фенове на "Бяла роза" от 19 часа на сцената ще бъде Славка Калчева. Онези, които не са любители на народната музика, 100 кила ще направи "Мазало" на сцената и  ще им "разкаже играта".

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha