Понеделник, 16 Септември 2024

Васко Василев и приятели с голям концерт за годишнината на ,,Албена,,

Васко Василев и приятели с голям концерт за годишнината на ,,Албена,,
Публикация   06 Авг, 2024   /     akcent.bg   /     1241

МИС-ки от 15 държави ще дефилират за празника на атрактивния комплекс

    Хотел ,,Гергана,, тази година има юбилей- 50 години, а комплексът ,,Албена,,- на 55. Ето как ще бъдат отбелзани тези празнични дати- разказва пред Акцент.БГ търговският директор Маргита Тодорова.

   Но не само тези две имена са характерни за комплекса. През всичките тези години строим и обновяваме инфраструктурата и хотелската база.

 А за годишнините- предвидили сме серия от събития през август. Този уикенд бе поредния акцент. От 8 до 11 в Албена ще бъдат красавици от 15 държави, печелили титлата Мис. Освен че ще дефилират по бански на сцената, те ще участват в дискусия на тема „Женската красота”.

 Ще има състезание в най-динамичната дисциплина на конния спорт- прескачане на препятствия- конкур-ипик в различните категории.

 

 Върхът на празненствата на 24 август ще бъде голям концерт на известния български цигулар Васко Василев с неговите приятели- изпълнители.

Специално за годишнината ще бъде представено на нарочна конференция електронно издание на ЛИК, което разказва за историята на Албена през годините.

  Колкото до „Гергана”, то тя за този сезон може да се похвали с нови реновирани 40 стаи и към момента с пълна запълняемост.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha