Вторник, 18 Юни 2024

,,Продължаваме Промяната-Демократична България“ закри кампанията си в Русе

,,Продължаваме Промяната-Демократична България“ закри кампанията си в Русе
Публикация   07 Юни, 2024   /     akcent.bg   /     151

   Коалиция „Продължаваме Промяната-Демократична България“ символично закри предизборната си кампания в Русе с открита среща-разговор с гражданите на Русе.

   Пред Съдебната палата в града се събраха десетки русенци, за да се срещнат лично с кандидатите за народни представители от коалицията, да изразят подкрепата си и да споделят мнение за реалните предизвикателства, пред които е изправена страната ни.

   “Много лъжи се изрекоха в тази кампания, но може би най-голямата, която се опитват да втълпят на всички нас е, че не е възможно управление без Бойко Борисов и Делян Пеевски“.

   „Приоритетите за Русе са свързани с реализиране на регионалните политики, каза кандидатът за народен представител от "Продължаваме промяната" адв. Рена Стефанова. За първи път правителството на Николай Денков с финансов министър Асен Василев предвиди 50 милиона лева в държавния бюджет, които да могат да бъдат инвестирани в инфраструктурата на Русе. Жалко, че настоящата администрация на Община Русе се оказа неспособна да се възползва от тези средства. Надявам се, че все пак ще си направят труда и ще положат усилия да може Русе да си направи улиците, канализациите и всичко, от което имаме нужда да се случи.”,

   „Вашият глас е изключително важен. Осъзнайте силата си! Излезте в неделя и гласувайте!“, призоваха кандидатите.

   Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още