Вторник, 18 Юни 2024

Рена Стефанова: Стабилно и можещо управление или ще се върнем в латиноамериканския модел на Борисов и Пеевски?

Рена Стефанова: Стабилно и можещо управление или ще се върнем в латиноамериканския модел на Борисов и Пеевски?
Публикация   28 Май, 2024   /     akcent.bg   /     545

При мнозинство на ГЕРБ- СДС и ДПС ще следва изсмукване на парите от държавата и хората и предръщането им в масивен корупционен ресурс

 

   „Изборите, които предстоят не са обикновени избори. Да, те са поредните, но са най-важните. От тях зависи дали ще имаме стабилно и можещо управление, което да ни води през предизвикателствата на настоящето или ще се върнем в латиноамериканския модел на Борисов и Пеевски“, това заяви днес по време на разговора, който инициирахме заедно с Христо Иванов, Мартин Димитров и Стефан Тафров със симпатизанти и привърженици на коалиция ПП-ДБ в Русе. Срещата се проведе в малката зала на хотел "Дунав".

   На хората са им внушени две твърдения – че от тях нищо не зависи и че едните, и другите са маскари, с единствената цел мнозинството българи да НЕ гласуват. Нужно е обаче да се знае, че само висока избирателна активност може да провали схемите на ГЕРБ и ДПС, както и да блокира яростните атаки, насочени срещу коалицията ПП-ДБ.

   С Христо Иванов изтъкнахме, че очакваме нашите избиратели да ни дадат решителна електорална подкрепа, за да можем да налагаме нашия дневен ред и да довършим реформите, които започнахме без компромиси с принципите ни. Това може да стане само, ако ние задаваме параметрите на властта, каза Рена Стефанова, втора в листата на кандидатите за депутати от ПП-ДБ от 19-ти МИР.

   България не бива след решителната крачка напред да се върне две назад. Нямаме право да залагаме на карта бъдещето си и да се върнем в годините на страха, несигурността и далаверите. Безотговорно е да пропиляваме огромния си потенциал за развитие, чрез който още утре да заживеем като достойни европейци.

   За Христо Иванов пред избирателите има основно две оферти-

  - едната е на ПП-ДБ. Лидерът на ДБ призна за допуснати грешки, от които ще бъдат взети уроци. Но посоката е да продължат реформите. България да има различен икономически модел, различни институции.

  - другата- хората недостатъчно добре виждат какво се предлага. Вижда се цялата мръсотия, насочена към ПП-ДБ идва от ГЕРБ- СДС. Целта на цялата тяхна кампания е да накара болшинството българи да не излязат да гласуват.

   Силата на тази атака няма да спре на 9 юни. Ако ГЕРБ и СДС успеят и си върнат пълнотата... Това е подготовка на очакване. Те ще се върнат към модела, в който изсмукват средствата от общините и гражданите, концентрират ги в багажника на джипката и ги раздават на когото трябва.

   Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha