Бедрос Пехливанян в Сливо поле: Това не са поредни избори, това са ИЗБОРИТЕ!

Бедрос Пехливанян в Сливо поле: Това не са поредни избори, това са ИЗБОРИТЕ!
Публикация   12 Май, 2024   /     akcent.bg   /     133

Великден на етносите събра над 200 души от 11-те населени места в релакс зона "Беседката"

  Откриването на предизборната кампания на ГЕРБ – СДС в община Сливо поле съвпадна с празнуването Великден на етносите, който празник се отбелязва за трета поредна година.

   Всяка година се събират мало и голямо от всички етноси на територията, за да пеят, да танцуват и да се веселят заедно.

 Гергьовден е празник, който се празнува от всички етноси, независимо от религиозната им пренадлежност. За ромите това е Едерлези, , за турци и татари е Хъдърлез. Голямата популярност на празника е и заради това, че обединява няколко тържествени повода.

    Беше отбелязано, че 11 май е също голям празник, на който българският народ почита Светите равноапостоли.

   В тази празнична обстановка кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов посрещна официалните гости- водачите в листата на ГЕРБ- СДС. Аплодисменти заслужи и младата Сема Яшарова, която завършва Русенския университет и представлява в листата общината. Над 200 души от 11-те населени места в Сливо поле бяха дошли на празника и имаха възможност да чуят кандидатите за народни представители за техните идеи и възможности да работят за доброто на избирателите.

   Днес виждаме тук цветът на община Сливо поле, обърна се към присъстващите кметът Валентин Атанасов.  Във финансово отношение общината е без задължения, няма неразплатени сметки и заплати. 

  Водачът в листата на ГЕРБ- СДС Бедрос Пехливанян изрази своята благодарност и тази на колегите си, че са част от това тържество, от този празник. Той не пропусна да отбележи, че православната църква отбелязва днес Томина неделя, последна от Великденските празници.

  Той обвърза църковния празник с времето преди 10-на години, когато малко хора са повярвали на ГЕРБ, не познаваха добре днешните активисти на партията в Сливополската система, днес се радват на успехите на общината, постигнати от кмета и екипа му, както и на всеки един от присъстващите тук.

  Пехливанян изрази убеждение, че с този ентусиазъм и доверие успехите може да надминат и планираните 10 млн. инвестиции, нещо, което община Сливо поле прави безупречно.

   Восачът в листата на ГЕРБ- СДС изрази и своето най-голямо желание- на предстоящите избори да бъде проявена активност. Това не са поредни избори, това са ИЗБОРИТЕ!

  Досега, цели три години, държавата не се развиваше, стоеше в едно безидейно време, в безтегловност. Пехливанян изрази своята убеденост, че единствената можеща партия с експерти, с лидери, може да защити интересите на хората и в Сливо поле.

  Обръщения към присъстващите отправиха и Георги Кръстев, Николай Братованов и младата Семра.

От своя страна те бяха поздравени от оркестъра на Дани Мартенския, фолклорен танцов клуб „Дунавска китка”, певиците от групата за турски фолклор "Сини облаци" и солови изпълнения на Есин Еминова.

  Кметът Валентин Атанасов изрази своята благодарност към организаторите от читалището в Сливо поле, кметския екип и от с. Бабово.

                        Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha