Сряда, 24 Април 2024

Известен германски ортопед и травматолог ще преглежда пациенти в МЕДИКА РУСЕ през април

Известен германски ортопед и травматолог ще преглежда пациенти в МЕДИКА РУСЕ през април
Публикация   10:09     03 Апр, 2024 /     akcent.bg   /     781

Д-р Клаус Йохан е оперирал редица европейски и световни шампиони по борба, бокс и вдигане на тежести

    УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“ предоставя на русенци възможността да се прегледат при един от най-известните специалисти в ортопедичната, травматологичната и спинална хирургия в Германия д-р Клаус Петер Йохан. На 13 април 2024 г., събота, той ще приема пациенти след предварително записване на телефоните на регистратурата на болницата –  082 830 230,  0876 830 230. Прегледът  е платен. Желателно е записаните да носят медицинската си документация от предишни прегледи и изследвания, ако имат такава.

   Германският специалист има голям опит в ендопротезирането на коленни и бедрени стави, артроскопската хирургия, в операциите на дискови хернии и други гръбначни интервенции, както и в лечението на травми, свързани с увреждане на мускули, сухожилия, кръстни връзкии кости. 

   Състезатели на национални европейски отбори, световни и олимпийски шампиони, които трябва да се възстановят на 100 %, са се оперирали при него. Д-р Клаус Йохан има специалност по спортна медицина, дълги години е бил главен лекар на германския национален отбор по борба. Самият той през младежките си години е тренирал борба.

   Редица  наши спортисти от националните ни отбори по борба, бокс и вдигане на тежести, на които е била необходима операция, са се доверили на него. След интервенциите не само са се възстановили бързо, но и са продължили да печелят медали от престижни състезания.

   Освен че е предпочитан хирург от националния спорт в Германия, той е търсен и от други пациенти от различниевропейски страни. Често оперира и в Азербайджан, в болница на Спортното министерство. 

   УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“ има намерение да привлече германския хирург, както за периодични прегледи в Русе, така и за осъществяване на оперативно лечение. Д-р Клаус Петер Йохан вече има отлични впечатления от болницата – от мащаба й, от оборудването в новите операционни блокове. 

   Пациентите, които през април минат на преглед при специалиста и се нуждаят от операция, ще могат да я направят при него. Това ще им спести пътуването на хиляди километри и неудобството от търсене на лечебно заведение за рехабилитация. В МЕДИКА възстановяването може да се извърши под контрола на оперативния екип.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha