Понеделник, 29 Април 2024

Свинекомплекс Голямо Враново завладява ресторантите и домакинствата в Пловдив с прясно месо

Свинекомплекс Голямо Враново завладява ресторантите и домакинствата  в Пловдив с прясно месо
Публикация   08:26     02 Фев, 2024 /     Румен НИКОЛАЕВ   /     5270

Популярният русенски производител предлага и целият асортимент на готови продукти слез заявка

   Хубавият ден се познава от заранта. Този оптимизъм показа управителят на представителството на Свинекомплекс Голямо Враново в Пловдив Георги Георгиев пред Акцент.БГ.

  След близо една година подготовка от края на януари новата транжорна и Складова база със съвременно оборудване работи на пълни обороти, .

  В проектираното и работило като транжорна просторно помещение в промишлената индустриална зона “Тракия” дневно ще може да се обработва над един тон прясно месо. Повече от 180 прасета са заредени, за да бъдат транжирани според изискванията на клиентите.

  Както вече Акцент.БГ писа, Свинекомплекс Голямо Враново се е насочил към един от най-бързо развиващите се сектори- ХоРеКа. Увеличават се заявките на ресторанти в Града под тепетата, предпочитайки гарантираното качество на прясното свинско месо.

  Маркетинговата стратегия на добилият  все по-голяма популярност свинекомплекс и тук проявява внимание към малките клиенти- за тях се предлага пълната гама готови продукти, като при по-сериозни количества се доставят след предварителна заявка.

   



Коментари

  •     Валентина Георгиева 

    И аз се интересувам ще има ли магазин в Пловдив. Баща ми е от Малко Враново и отдавна знам, че имат качествени продукти и съм ги опитвала. С нетърпение чакам да си купим и в Пловдив! Успех!

  •     Илия Филипов Филипов Филипов 

    Няма ли да имате фирмен магазин в Пловдив?

  •     Стоян Митев  

    Познавам хората работещи там! Перфекциониксти! Д-р Димитрова и Вихрен Димитров. Д-р Митев

Коментирай

   captcha