Понеделник, 13 Май 2024

На добър час, скъпи ученици и учители в община Сливо поле!

 На добър час, скъпи ученици и учители в община Сливо поле!
Публикация   18:38     14 Септ, 2023 /     akcent.bg   /     389

Благодарност и признателност към всички учители с пожелание за здрава, ползотворна и успешна учебна година изрази кметът Валентин Атанасов

                   УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,
           СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
              ДРАГИ РОДИТЕЛИ,

   Поздравявам Ви с началото на новата учебна 2023/2024 година!

    Първият учебен ден е празник за всички нас – ученици, учители, родители и граждани. Празник, събиращ в себе си стремежа към просвещението и духовността.  Днес с вълнение си даваме сметка, колко важно е образованието за всеки човек.   

   За първокласниците учебната година е ново начало, нов етап, нови мечти и надежди. На тях и техните родители пожелавам сили, вяра, любов и търпение, за да се превърне училището за най-малките ученици в желано и обичано място.

   Скъпи ученици, пожелавам Ви една изпълнена с много положителни емоции, успешна учебна година. Уважавайте своите учители и родители, които Ви съпътстват в изграждането ви,  като образовани и достойни граждани на България! Винаги вярвайте в себе си и помнете, че знанието дава силата да променяте света!

   На първия учебен ден се обръщам към Вас  учители, с благодарност и признателност! Желая Ви здрава, ползотворна и успешна учебна година, през която да продължите да вдъхновявате своите ученици, да им предавате знания и най-ценните житейски уроци! Извървете заедно с тях пътя към израстването и превръщането им в знаещи и мислещи хора!

   Честит първи учебен ден и на добър час!

    ВАЛЕНТИН АТАНАСОВ,

   Кмет на Община Сливо поле

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha