Четвъртък, 9 Май 2024

Каолин дари поредната обновена детска площадка на Община Ветово

Каолин дари поредната обновена детска площадка  на Община Ветово
Публикация   18:23     14 Септ, 2023 /     akcent.bg   /     526

Стойността на проекта в Смирненски е в размер на 50 000 лева

   Стойността на проекта е размер на 50 000 лева, релизиран е в  ДГ „Звънче“, с.Смирненкси и включва нови уреди за игри и забавления на децата, както и противоударна настилка, гарантираща тяхната безопосаност.

   Дарението беше предадено на  директорката, г-ж Мехмедова, от предстваителите на  дружеството. Това е третият подобен проект, реализиран от „Каолин“ ЕАД в партньорство с общинската администрация. През последните 3 години, с финансовата подкрепа на фирмата, изцяло се обновиха площадките в детските градини на гр.Ветово и гр.Глоджево.

    Ръководството на Каолин обеща подкрепа и за други общински инициативи, подчертавайки ролята и отговорността на дружетвото, бидейки най-големия работодател в Община Ветово, респективно и най-значимия социален партньор.

   Децата от ДГ „Звънче“ се забваляваха с аниматорите от русенската група „Веселяците“, след което, под вещото ръководство на педагогическия екип - поздравиха гостите и дарителите с атртистични изпълнения на детски песни и танци.

  След краткото тържество, на което присъстваха представители на общинската администрация и част от мениджърския екип на Каолин – игрите и забавленията на новата площадка продължиха. Уредите са изработени и монтирани от русенската фирма „Металпласт Инженеринг“.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha