3:1 отбеляза Драгомир Дамянов снощи край басейна в ресторант ,,Фламинго" в Две могили

3:1 отбеляза Драгомир Дамянов снощи край басейна в ресторант ,,Фламинго
Публикация   08:18     23 Авг, 2023 /     akcent.bg   /     4486

  Рядко се случва на някого в един ден да има три сериозни повода за празнуване. Случайност или добре направена преди време сметка бе отбелязаната 65- годишнина на областният лидер на СДС Драгомир Дамянов, годишнина от сватбата му и  26 години от създаването на фамилната фирма "Жокей". В последният ден на Лъва стана ясно, че младостта е непреходна, особено когато става въпрос за бившия кмет на Две могили и настоящ кандидат за кметския стол

   Дамянов изрази благодарност на всички, уважили фирмения и семеен празник, но най-вече на семейството и фамилията, благодарение на които се чувства успешен и обичан.

   Всичко това се случи край басейна на ресторант "Фламинго" в Две могили, където трудно се побраха поканените близо 200 души.

 Сред гостите бяха цялата седесарска чета, начело с членът на НИС на СДС и общински председател Станимир Станчев.  

    През цялата многолика празнична вечер за доброто настроение на виновниците за това тържество бяха обгрижвани от поп фолк дивата Брияна, както и от пленителните с чара си и изпълненията  Даниела и Нина.

  Разбира се, танците на момичета от "Фламинго" освен с естетика и професионализъм, силно впечатлиха мъжката част от гостите. Но обединяваш бе танцът с трикольора на България под ритмите на радващият се на всенародната любов Веселин Маринов песен "За теб, Българйо". Д

%image5%

   Но както на всяко едно запомнящо се тържество, имаше и непредвидени запомнящи се моменти. С много възгласи в израз на подкрепа един от гостите не устоя и скочи атрактивно в басейна. Соловият изпълнител получи с амподисменти подкрепа за плувното изпълнение, като в същото време една част от гостите искрено му завидяха.

  Тържеството завърши след в рамките на законово установения за веселби час под зоркия контрол на родната полиция, както би ги възпял землякът Веско Маринов.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha