,,Движение Гергьовден,, Русе кани граждани да излъчат достойни кандидати за съветници

,,Движение Гергьовден,, Русе кани граждани да излъчат достойни кандидати за съветници
Публикация   13:25     15 Авг, 2023 /     akcent.bg   /     424

   Листата с кандидати за общински съветници на „Движение Гергьовден“ Русе е отворена за експерти. От партията разчитат на гражданска активност по излъчване на достойни кандидати, които са с доказан професионален и житейски опит и заслужават доверието на избирателите. Номинации се приемат до 31-ви август на имейл: ruse@gergiovden.bg, след което те ще бъдат разгледани от ръководството. Идеята на партията е общинският съветник да не зависи от партийния си началник, който реди листите, а да придобие свобода и сила от вота на персоналните си избиратели.

   „Каним представители на гражданското общество с различни професии, както и доказани личности, да се включат в нашата дейност и със своята експертиза активно да работят за развитието на община Русе. Мотивацията е налице, както и необходимата приятелска атмосфера. От местната структура на „Движение Гергьовден“ даваме поле за изява на предприемачеството и творческите изяви на всяка личност.

   Очакваме предложения за доказани личности, които да подпомогнат разрешаването на проблемите в община Русе, каза областният ръководител на партията Кристиян Вълчев.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още