Център-дясното се обединява около единна управленска програма и силен кандидат за кмет

Център-дясното се обединява около единна управленска програма и силен кандидат за кмет
Публикация   15:38     22 Юли, 2023 /     akcent.bg   /     466

   Общинските съветници от групата на Местна коалиция СДС проведоха вчера работна среща с представители на политическите партии от център-дясното пространство, на която бяха обсъдени идеи за развитието на града с оглед предстоящите местни избори. В разговора участваха членове на формации, сред които СДС, ГЕРБ, КОД, НДСВ, Гергьовден, ССД, като всички бяха категорични, че градът в момента е в изключително лошо състояние. Това съобщи  Станимир Станчев  съпредседател на групата общински съветници от коалиция СДС Русе.

    „Целта е да се спре сегашното разрушително управление на общината. На път сме втори път да се провалим на местните избори, ако се явим с няколко кандидата в дясно“, каза общинският председател на СДС-Русе Станимир Станчев.

   Всички участници в срещата подкрепиха идеята, че е необходимо център-дясното да се обедини, да се направи общ проект и обща визия. Трябва да се изготви единна управленска програма и да се намери силен кандидат, който може да изпълни тази програма.

   Ако това не се случи, няма да можем да се поздравим с успех.  На предните избори имахме няколко кандидатури в дясно и поради това подарихме мандата на Пенчо Милков, коментираха още участниците в срещата.

   В тази връзка, бе взето решение за провеждането на поредица от подобни срещи за по-доброто бъдеще на общината, както и за структуриране на краткосрочна и дългосрочна програма.

   „Оставаме отворени към всички, с изключение на „управляващата коалиция“ на местно ниво в община Русе“, подчерта още Станчев. Той допълни, че сегашното управление на общината е разрушително. „Не трябва да повтаряме стари грешки“, допълни още общинският председател на СДС.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още