Първи петзвезден хотел отваря в Цигов чарк край язовир Батак

Публикация   09:21     18 Юни, 2023 /     akcent.bg   /     357

   От 26 юни 2023 г. първият петзвезден хотел ще отвори врати и ще посреща туристи в курорта Цигов чарк, на брега на язовир Батак. Комплексът Grande Vista Resort & SPA ще залага на природата, вековните гори и зеленина и комфорта за перфектната семейна почивка, съобщи за TravelNews Николай Вучев, един от мениджърите. През последните години язовир Батак се превръща в популярна дестинация за българските туристи с красотата на Западните Родопи и големите възможности за туризъм, спорт, риболов и др. Намира се в близост до град Батак и само на 24 км от Велинград.

   Новият хотел Grande Vista Resort & SPA разполага с 90 двойни стаи, студиа и апартаменти, както и един ВИП апартамент, обясни Вучев. „Позволете ни да ви отведем в свят на неповторима наслада“, подчерта той. Луксозните стаи и апартаменти предлагат уют, а красивата природа наоколо дава възможност да се насладите на спокойствие и чист въздух. Цените започват от 270 лв. за двойна стая със закуска и вечеря.

   Комплексът разполага със закрит топъл басейн и външен басейн с гледка към Родопа планина. Докато възрастните релаксират, децата ще се забавляват и ще учат нови неща. За тях е подготвена анимационна програма, зала за игри, детски кът, открит и закрит детски басейн.

   В него има основен ресторант с тераса, Аа-ла-карт ресторант, лоби бар, лаундж бар с тераса, бар на басейна, уиски бар, спа бар, нощен клуб. Grande Vista Resort & SPA се придържа към концепцията на хранене със закуска и вечеря, за да подсигури храненето на гостите си, без да ги ограничи от активности извън хотела. Готвачите ще зарадват гостите с вкусни ястия, приготвени с пресни местни продукти. На фона на невероятни гледки към Родопа планина и язовир Батак, може да опитате изискани специалитети. През зимните месеци камина ще допълни уютната и комфортна атмосфера.

 

Ризортът ще залага на своя огромен СПА център Gaia на площ от 1200 кв. м, в който може да се отдадете на релакс в спокойна и уединена обстановка. Той предлага широка гама от процедури, в това число релаксиращи масажи, таласо- и хидротерапия. Нашите специалисти ще се погрижат да се отпуснете и да релаксирате пълноценно. Оставете се в техните ръце и ще усетите как напрежението и стресът отстъпват място на наслада и блаженство, обясни Николай Вучев.

   Освен панорамен външен басейн и топъл закрит басейн, в СПА центъра има две панорамни джакузита, масажи, солна стая, сауна с гледка към язовира, билкова стая, хамам, водни легла, контрастен душ.

   Grande Vista Resort & SPA ще бъде и подходящо място за фирмени и бизнес мероприятия. Двете конферентни зали са напълно оборудвани и готови да посрещнат между 50 и 150 човека, а екипът ще ви окаже пълно съдействие в подготовката и организацията на събитието.

   В свободното време има толкова много начини, по които да опознаете района на язовир Батак и да се насладите на красотата на Родопите. Заложете на колоездене или риболов. Направете разходка с лодка в язовира или открийте чудните кътчета в околността, като се разходите пеша. Чист планински въздух ще изпълни всяка ваша клетка, а гледките, които ще се разкрият пред очите, ще ви донесат усещане за безвремие. За тези, които не искат да пропускат тренировки, на територията на комплекса има отлично оборудван фитнес. А за всички, които искат да се погрижат за своята коса, кожа и нотки, на разположение е салон за красота.

   Собственик на Grande Vista Resort & SPA е „Ем Джи Груп БГ“ ЕООД, която компания е на Магдалена Гагова и е нейн управител. Гагова е съдружник заедно с пловдивския бизнесмен Христо Томов в известния петзвезден хотел „Арте СПА & Парк хотел“ във Велинград.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha