Понеделник, 13 Май 2024

"3 КИЛА КУЛТУРА“ стартира в Русе

Публикация   06:55     20 Май, 2023 /     akcent.bg   /     150

   На 19 май от 11:00 в ефира на Дарик Русе започна най-новото предаване „3 кила култура" с водещи режисьорът Ивайло Ненов, диригентът Димитър Косев  и сценаристът и писател Христо Раянов. 

   В студиото на Дарик Русе водещите заедно с  популярни и интересни гости ще коментират актуални теми и събития от културния живот на града и региона.

   Особено важно място в предаването ще има рубриката „Елементарна култура", където с гост, специалист в своята област, ще се обсъждат различни аспекти от градската култура –  как се ходи на концерт и театър, вандализъм ли са графитите, до елементарна култура на шофиране, култура на кръводаряване, благотворителност, хранене и още много теми от градския бит. 

   В „3 кила култура" място ще намерят и изпълнения на известни изпълнители от Русе и региона, както и такива от ъндърграунд сцената като целта е да се популяризират местните изпълнители и да се покаже, че в града талантливите хора трябва да имат своя трибуна.

   В пилотното издание на "3 кила култура" гости на Ненов, Косев и Раянов бяха актьорът Илия Деведжиев и оперната певица Андреана Николова. 
   Предаването ще се излъчва и в Youtube и Spotify, a за повече информация следете каналите на „3 кила култура" в социалните мрежи:
Фейсбук: https://www.facebook.com/3kilakultura

Youtube: https://www.youtube.com/@3kilakultura



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha