Четвъртък, 9 Май 2024

Обявиха Христина Бобокова за БГ модна икона 2023 в категория ,,Артмениджмънт,,

Обявиха Христина Бобокова за БГ модна икона 2023 в категория ,,Артмениджмънт,,
Публикация   13:59     26 Апр, 2023 /     akcent.bg   /     409

На изискана церемония във Витоша Парк хотел бяха връчени Годишните награди на Академията за мода за успех и стил „

   Русенката Христина Бобокова е една от модните икони на 2022 г., стана ясно по време на церемонията по връчване на Годишните награди на Академията за мода, излъчена по БТВ.

Компания в престижната класация й правят певицата Дара, журналистът Златимир Йовчев и президентът на федерацията по художествена гимнастика Илияна Раева.

     Председателката на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева получи приза в категория „Спорт“, изпълнителният директор и мажоритарен собственик на „Артекс Инженеринг АД“арх. Весела Мирянова в категория „Архитектура и строителство“, журналистът и водещ на сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин“ Златимир Йочев в категория „Медии и журналистика“, главният редактор на сп. „Ел“ (България) Мария Георгиева в категория „Лайфстайл журналистика“, дизайнерът Ирина Влади в категория „Интериорен дизайн“, изкуствоведът Христина Бобокова в категория „Артмениджмънт“ и певицата Дарина Йотова – Дара в категория „Музика“.

   „Модата не е просто някакъв каприз. Външността не е просто някаква прищявка, а е комуникация, култура и неотделим фактор от професионалния успех“, каза при връчване на наградите проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода, успех и стил.

На ревю по време на церемонията свои модели представиха и студенти на проф. Стойков, както и носители на отличия на Академията.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha