Четвъртък, 9 Май 2024

Библиотеката на Русенския университет - домакин на среща на тема „Индикативни годишни работни програми за 2023 г. и актуални възможности“

Библиотеката на Русенския университет - домакин на среща на тема  „Индикативни годишни работни програми за 2023 г. и актуални възможности“
Публикация   06:32     21 Апр, 2023 /     akcent.bg   /     430

    Областният информационен център – Русе (ОИЦ – Русе) проведе среща на тема „Индикативни годишни работни програми за 2023 г. и актуални възможности“. Събитието е част от традиционната информационна обиколка  на ОИЦ - Русе в областта, която се провежда в периода от 19 до 28 април 2023 г. Домакин на срещата беше библиотеката на Русенския университет чрез функциониращия в нея Европейски документационен център. Начало на събитието даде Диана Аврамова, управител на ОИЦ – Русе, а презентация по предвидената тема направи експерт Габриела Стефанова.

   Срещата беше насочена предимно към преподаватели и студенти. Детайлно бяха представени програмите „Образование“, „Научни изследвания, иновации и дигитализация за интелигентна трансформация“, „Развитие на човешките ресурси“ и „Конкурентоспособност и иновации в предприятията“. Експертите от ОИЦ - Русе дадоха индикативните периоди, в които се предвижда да бъдат събирани предложения.

   В края на срещата г-жа Аврамова разясни приноса на ЕСИФ за развитието на Област Русе в периода 2014-2020 г. Чрез графични изображения бяха анализирани броят на проектите, изпълнени по различните програми, както и техният финансов принос за областта.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha