Бившият шеф на Винпром- Русе Наталия Къснеделчева се включи в надпреварата за омбудсман на Русе

Бившият шеф на Винпром- Русе Наталия Къснеделчева се включи в надпреварата за омбудсман на Русе
Публикация   17:06     11 Апр, 2023 /     akcent.bg   /     376

Събеседването с тримата кандидати ще се проведе на 24 април 2023 г.

    Комисията за избор на Обществен посредник проведе своето заседание, на което бяха разгледани предложенията на кандидатите за обществен посредник на крайдунавския град. Това е шестата процедура, в която комисията към Общинския съвет се опитва да вземе решение кои от кандидатите да бъдат допуснати до събеседване и ще има ли Русе свой местен омбудсман.

   Трима бяха кандидатите, подали своите документи в деловодството на Общински съвет – Русе в срок до 7 април т. г.

   Досега в града ни са били организирани и проведени пет конкурса, но без резултат и никой от кандидатите не е бил одобрен. Събеседванията са били през 2013 г., 2014 г., 2016 г. и през месеците юли и октомври 2021 г.

   При шестия опит за избор на Обществен посредник бяха допуснати до събеседване Валентин Димитров, Наталия Къснеделчева и Мариян Димитров.

   Комисията беше единодушна при вземането на решение. На следващия етап от процедурата, който е събеседване и ще се проведе на 24 април 2023 г., в 17:30 ч., в заседателната зала на Община Русе, пл. „Свободна“ №6, ет. 3, кандидатите ще имат на разположение 5 минути за представяне, а след това ще отговарят на зададените към тях въпроси.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha