Вторник, 14 Май 2024

БСП- Русе номинира кандидати за депутати, изслуша отчета на кмета Пенчо Милков

БСП- Русе номинира кандидати за депутати, изслуша отчета на кмета Пенчо Милков
Публикация   18:28     19 Фев, 2023 /      Текст и снимки: Румен НИКОЛАЕВ   /     600

На общинската конференция днес бяха приети в редовете на Партията нови 20 души

  БСП Русе проведе днес заседание на Общинската партийна структура от 10.30 часа в зала "Европа" на Доходното здание.

 Още в самото начало на форума бяха връчени партийните карти на 20 нови членове на столетницата.

  Участниците в конференцията изслушаха и коментираха доклада на кмета Пенчо Милков за направеното от него и екипа му през настоящия мандат. Беше гласувана много добра оценка и работата на г-н Милков беше определена като успешна в много направления като обезпечаване на общината със собствена техника за малки ремонти, развиване на социални услуги, благоустрояване на междублокови пространства  и други. Проведе се дебат, Пенчо Милков отговори на множество въпроси.

   Бяха обсъдени и предложения за кандидати на 13 души за депутати в новия 49-ти парламент, които ще бъдат приети на областното заседание утре. Окончотелно решение, следвайки традицията обаче взема Националния съвет на БСП, най- вече водачът на листата..

   По време на заседанието делегатите приеха политическа декларация , в която изразяват несъгласие с изключването на четиринадесетте членове  на БСП и с начина на водене и провеждане на Конгреса на Партията на 11 февруари, също така и заявяват необходимост от смяна на ръководството.

 Сред гостите бе правосъдният министър Крум Зарков, ексдепутат от 19-ти МИР от "За България". представители на структури на партии от коалицията.

 

 

 

 

 

 

Тагове : БСП , ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha