Продукти на френска фирма презентираха в залата за обучение на Клиника ,, Дукови"

Продукти на френска фирма презентираха в залата за обучение на Клиника ,, Дукови
Публикация   09:20     09 Фев, 2023 /      Текст и снимки: Румен НИКОЛАЕВ   /     856

Атрактивна детска паста за зъби променя цвета си след изтичане на времето за измиване

   В залата за обучение и презентации на Клиника „Дукови” бяха представени продукти с терапевтична насоченост, продукти, които са необходими за грижа за пациента след преминаване на различни хирургични инвервенции.

   Те се предлагат както в аптечната мрежа, така също и на лекарите с необходимите познания. Те съответно ги изписват на своите пациенти.

  Става въпрос на продукти на френската фирма   Pierre Fabre  /Пиер Фабр/, които бяха презентирани от медицинския представител за региона Елка Желязкова..

  Пред целия екип стоматолози и дентарни асистенти на Клиника „Дукови” бяха представени продукти на френската фирма, като особеностите при използването им се съдържаха в лекционната форма на презентиране. Така докторите и медицинският персонал ще знаят още по-добре кога, при какви случаи ще могат да изпишат на пациента.

  Представени бяха и продукти за ежедневна грижа. Всъщност те са на българския пазар вече 20 години и се радват на популярност. Преставена беше нова бебешка паста за деца от 6 месеца до 2 години, която оцветява времето за четкане на зъбките.

   Клиника Дукови разполага с най-добрата възможност за презентации,  сподели Желязкова. Сега има възможност целият персонал да присъства и да бъдат задавани въпроси от всеки, докато в повечето случаи се общува с една малка част от персонала.

  Инвестирахме в създаване на този съвременна зала за презентации с разбирането, че персоналът ни има необходимостта от постоянно обучение, както и в подходящи условия за представяне на фирмите, които предлагат различни продукти за работата в областта на денталното обучение, каза д-р Мария Сапункьова- Дукова.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha