Лена Бориславова ще съди сценаристите на Слави за пошла песен

Лена Бориславова ще съди сценаристите на Слави за пошла песен
Публикация   17:23     07 Ян, 2023 /     akcent.bg   /     282
   Бившият началник на кабинета на премиера Кирил Петков Лена Бориславова ще съди екипа на Слави Трифонов за песен с обиден текст. Малко по-рано днес Трифонов пусна през телевизията си 7/8 песен с видеоклип, посветен на Бориславова.
   Във видеото екипът на бившия шоумен се опитва да осмее с цветущ език и обиди кариерата ѝ в политиката. В нея Бориславова е наричана  "уморена кака Лена, гладна хиена". Изсипани са и куп други обиди. Видеоклипът пък е съпътстван от кадри, проследяващи политическия живот на кабинета "Петков".
   От публикация на страницата на "Продължаваме промяната" става ясно, че Бориславова ще предприеме мерки във връзка с "клеветническата кампания" срещу себе си.
   "Към списъка от ответници в съда току-що се присъедини и група неосъществени сценаристи", пишат от ПП и допълват: "Зад тях се крие проваленият политически шоумен, който се чувства най-голям мъж, когато удари жена, която го превъзхожда във всяко отношение.
 
Минути след позицията на ПП, самият Слави Трифонов пусна пост по темата, в който пише: "Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота освен лъжи за "Капитан Андреево" и за мафиоти, има и хумор. Нека се посмеем заедно."
     Интересното в случая е, че екипът на Трифонов намира сили да се шегува с Бориславова, въпреки че тя сама сложи край на политическата си кариера, за разлика от тази на Слави и сценаристите, която беше приключена от избирателите.
   Припомняме, че на последните избори партията "Има такъв народ" получи само 3.83% от гласовете и така остана извън Народното събрание.
   Източник: Актуално


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha