Щастлива и успешна да е Новата 2023 година!

 Щастлива и успешна да е Новата 2023 година!
Публикация   07:43     31 Дек, 2022 /     akcent.bg   /     369

            Уважаеми дами и господа,

                Скъпи съграждани,

                В навечерието на най-семейния християнски празник – Рождество Христово, с  радост се обръщам към Вас  за да Ви предам моите и на общинското ръководство  най-искрени пожелания за здраве, успехи  и благоденствие във всяко семейство и  всеки дом. Бъдни вечер и Коледа са дните през годината, които най-силно събират хората, усмихват ги, зареждат с оптимизъм, раждат мечти, укрепват връзки и стоплят с близост.

Уверен съм, че през последните години, съвместната ни работа ни направи  задружно семейство, в което и с общи усилия  решаваме проблемите, и с обща радост празнуваме успехите.

        Благодаря Ви, че вземате присърце инициативите, че проявявате разбиране в трудностите,  че сте мъдър партньор в начинанията. Затова направеното от Общината Сливо поле е наш общ  успех.   Уверен съм, че  заедно  ще  завършим всичко започнато - заедно, отговорно  и в екип. 

         Пожелавам на всички ви, а чрез вас и  на всички   гости, с които ще споделите празниците, здраве и благополучие,  домове с много топлина и радости,  по-добра професионална реализация, по-добра инфраструктура, по-високи доходи, по-качествени културни  събития,    по-добър живот. Ние, общинското ръководство, ще направим  всичко възможно, тези пожелания да се сбъднат.

                Нека заедно и през Новата 2023 година отстояваме и завещаните традиции и новите моменти на живота, такъв, какъвто  го мечтаем за децата си!

                Честита Коледа и Щастлива Новата 2023 година!

        ВАЛЕНТИН АТАНАСОВ,

Кмет на Община Сливо поле



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още