Понеделник, 17 Юни 2024

Проф. д-р Добрин Василев с безплатни прегледи в „МЕДИКА КОР“

Проф. д-р Добрин Василев с безплатни прегледи в „МЕДИКА КОР“
Публикация   12 Дек, 2022   /     akcent.bg   /     491

   Продължават инициативите по повод 15-тата годишнина на СБАЛК „МЕДИКА КОР“. Проф. д-р Добрин Василев ще проведе безплатни прегледи на пациенти с преживян инфаркт или установена исхемична болест на сърцето. Кампанията ще се проведе на 14-ти /сряда/ и 15-ти декември 2022 г.  /четвъртък/.

   Пациентите с вече установени сърдечно-съдови заболявания или преживян инфаркт трябва да са особено внимателни за здравето си. При тях е необходимо да се провеждат периодични контролни прегледи. Своевременният консулт със специалист помага за ранната диагностика и предотвратява усложненията, които могат да настъпят от кардиологичните заболявания, които са водеща причина за смъртност в световен мащаб.

   Прегледите в последната кампания на болницата за тази година ще извърши проф. д-р Добрин Василев. От миналата година той е медицински директор на СБАЛК „МЕДИКА КОР“, а преди това оглавява 7 години  Клиниката по кардиология в УМБАЛ „Александровска“ в София. Проф. Василев е и председател е на Дружеството по интервенционална кардиология.

   Желаещите да се възползват от кампанията пациенти с преживян инфаркт или с установена исхемична болест на сърцето е необходимо да запишат предварително час на тел. 0886 110 126 или на регистратурата на лечебното заведение с адрес: гр. Русе, ул. „Рига“ №35, ет. 3.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha