Вторник, 30 Април 2024

Интеракт Русе кани русенци на благотворителен концерт за силата на семейството

Интеракт Русе кани русенци на благотворителен концерт за силата на семейството
Публикация   06:14     23 Ноемв, 2022 /     akcent.bg   /     272

   Благотворителен концерт „Семейство, уют и топлина“ организира Интеракт клуб Русе на 25 ноември в зала „Филхармония“ от 19 часа. Събраните средства ще бъдат раздени на семейства в неравностойно положение декември месец съвместно с  друг традиционен проект „Купи и Дари“.

   Концертът е вдъхновен от празникът на Християнското семейство, с послание за силата на семейството и неговото значение, защото всички ние сме различни хора, но семейството е нещото, което ни обединява. .

   Интеракт Русе няма да предлага билети, а ще приема дарения. Всеки е поканен да помогне, с каквото може – парични средства, както и предмети като книги, играчки и дрехи. Всички дарения ще се събират на входа на концерта.

   ,,Концертът определено е най-грандиозното ни събитие. Подготовката е доста сериозна, но сме сигурни, че всичко това ще си заслужава. Желанието ни да помагаме, вдъхновява организацията на проекта. Посланието, което клуба иска да предаде е, че без значение всичките ни различия, има нещо, което ни свързва- душите и сърцата ни“, коментира президентът на клуба, Йоанна Пешева.

   В подкрепа на каузата и изпълнението ще се включват танцовите състави „Мираж“, „TheCentre”, „Екстрийм“ и представители на музикалните групи „4етно“ и „Артикул“. Още участници ще има и от две русенски училища -  на сцената ще се изяви клубът по актьорско майсторствоот АГ „Гео Милев“ и талантите на Националното училище по изкуства „Проф. Веселин Стоянов“.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha