Албена посреща Сезон 2023 с втори хотел от веригата Maritim и първия в страната обект под марката Calimera

Албена посреща Сезон 2023 с втори хотел от веригата Maritim и първия в страната обект под марката Calimera
Публикация   01 Ноемв, 2022   /     akcent.bg   /     666

   Маргита Тодорова, директор „Маркетинг и продажби“ в „Албена“ АД пред Акцент.БГ:

    Ваканционно селище „Албена“ посреща Сезон 2023 с втори хотел от веригата Maritim, след като в края на м. септември т.г. подписва стратегически договор с немската компания, под чиято марка ще работи 5-звездния хотел „Амелия“. Това е второ подобно споразумение след това от 2019 година, когато другият нов 5-звезден хотел ПарадайсБлу приемаMaritimкато свое първо име.

    Не по-малко важно е партньорството на комплекса и с гиганта REWEGroupчрез туроператора DERTouristik и неговата марка за семейни хотели Calimera, под която ще работи един от парковите хотели Ралица Супериор. На финален етап са преговорите за ремонта и реконструкцията му, така че да посрещне идното лято с нова визия и концепция за семейно преживяване и кулинарни открития.

   Немалка инвестиция предстои и за ремонт на 4-звездния хотел Фламинго, който традиционно посреща гости от Скандинавия. В началото на 2022 г. ваканционното селище възобновява партньорството си с водещия туроператор в Северна Европа NordicLeisureTravelGroup, заедно с който през изминалото лято са реализирани продажби, доближаващи нивата от предепидемичната 2019 година.

   Що се отнася до продуктовото пакетиране, през 2023 година Албена ще направи още една крачка напред по отношение на кулинарното преживяване на гостите. Отчитайки отличнатаобратна връзка от концепцията LuxuryUltraAllInclusive, през идното лято хотелите Калиакра Бийч, Калиакра Маре, Маритим Амелия, Гергана, Ралица Аква и Калимера Ралица Супериор ще работят на борд UltraAllInclusive, предлагащ богати основни и междинни хранения, тематични вечери, както и селекция от подбрани алкохолни и безалкохолни напитки. Засилено ще бъде застъпена и продукцията на дъщерното дружество „Еко Агро“, което произвежда около половината от необходимите хранителни продукти за комплекса, така че качеството на сервираните ястия да бъде гарантирано.

   Като първият и единствен Европейски курорт на спорта – титла, която Албена носи вече 4 години, и през идващата 2023 ваканционното селище ще приеме много спортни прояви не само на национално, но и на международно ниво. Традиционно тук ще се изиграят много надпревари по плажен волейбол, тенис, тенис на маса, бридж, шахмат. Курортът е предпочитана локация от UEFA, които провеждат приятелски турнири и квалификационни кръгове по футбол за младежи. Ще бъде запазена и традицията за организиране на мащабния музикален фестивал LatinBeachBoom, който се утвърди като водеща проява в културния календар на комплекса. 

 

Тагове : Албена , Maritim , Calimera ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha