Активността на Иван Белчев го изстреля в парламента от листата на ,,Да България,,

Активността на Иван Белчев го изстреля в парламента от листата на ,,Да България,,
Публикация   17:52     07 Окт, 2022 /     akcent.bg   /     669

  Иван Белчев сложи край на всички въпросителни и вече стана ясен и последният народен представител от 19-ти МИР. Дилемата до днес беше дали водачът на русенската листа на коалицията "Да България" Надежда Йорданова ще влезе в парламента от 23- ти МИР в София или ще избере Русе. Явно националното ръководство или самата г-жа Йорданова е предпочела да не пътува до Русе и така е дала път на младия и напорист русенски екоактивист.

  След като не успя да стане омбудсман на Русе заради непредставена с нотариална заверка диплома от чужбина, но пътят към депутатската банка за него бе по-лесен и успешен

    Иван Белчев е градски и екоактивист от Русе. Работи като консултант на свободна практика в сферата на рекламата и уеб дизайна. Участва активно в екологични становища за замърсяващи производства в Русе и вижда нуждата от законови промени, защото проблемите не са само в родния му град, а и в цяла България. С малки инициативи и добра лична презентация и малко дипломация  Белчев превзе местните "демократи" и успя за твърде кратко време с малко преференции да измести с преференции Иван Станев.

   Основател на Ruse GO и сп. Амбиция и Писмо до кмета на Русе

Тагове : Белчев , депутат ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още