Неделя, 3 Декември 2023

Половината от новодипломиралите се медицински сестри в РУ „Ангел Кънчев“ вече работят в „Медика“

Половината от новодипломиралите се медицински сестри в РУ „Ангел Кънчев“ вече работят в „Медика“
Публикация   10:13     01 Окт, 2022 /     akcent.bg   /     393

   На 30-ти септември 2022 г. се състоя тържествената промоция на випуск 2022 г. на факултет Обществено здраве и здравни грижи на РУ "Ангел Кънчев".

   Почти половината от медицинските сестри, които днес получиха дипломите си вече работят в структурата на Лечебни заведения „МЕДИКА“. 23-те нови попълнения са припознали болницата, като надежден партньор и място за своята професионална реализация още по време на своите стажовете по време на следването.

   Административният директор на групата лечебни заведения „МЕДИКА" Алисе Муртезова поздрави абсолвентите, като подчерта, че те са гръбнакът на здравната система. Тя изтъкна и факта, че те са специалистите, които стоят най-близо до пациента и са съществената спойка в работата на колектива.

   Г-жа Муртезова благодари на всеки един завършващ, част от редиците на Лечебни заведения „МЕДИКА“, като им поднесе цветя и поздравителни адреси. На церемонията присъстваха и старшите сестри от отделенията, които вече увеличиха екипа си с новите, заредени със сили млади специалисти.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още