Графа подкрепи отбора на ЛЗ „МЕДИКА“ в кампанията „Да изчистим България заедно“

Графа подкрепи отбора на ЛЗ „МЕДИКА“ в кампанията „Да изчистим България заедно“
Публикация   15:58     17 Септ, 2022 /     akcent.bg   /     291

   Над 300 чувала с боклук събра отборът на Лечебни заведения „МЕДИКА“ в деня на голямото почистване. Инициативата беше подкрепена и от Влади Ампов- Графа, който е посланик на кампанията на „Да изчистим България заедно“. Известния тпевец се включи в чистенето редом с останалите доброволци и създаде положително и приповдигнато настроение.

В продължение на 3 часа над 90-те участници от „МЕДИКА“, Тежко атлетически спортен клуб- Русе, отбор ученици от СУПНЕ "Фридрих Шилер", граждани от близки и далечни квартали на града, с отношение към природата и добрия пример, почистиха част от квартал „Здравец-Изток“. В непринудени разговори, след края напочистването,голяма част от доброволците споделиха надеждата България да бъде чиста, не само на 17-ти септември, а през цялата година.

Лечебни заведения „МЕДИКА“ са партньори на кампанията от 2018 г. Водещи принципи в работата на целия екип са безкомпромисното качество на медицинските услуги, придружено с лично отношение и персонално внимание към всеки един пациент. Това отношение се изразява и в подсигуряване на чиста и безопасна заобикаляща среда. Чре зучастието си в най-мащабната доброволческа инициатива у нас от „МЕДИКА“ имат за цели да провокират общественото съзнание и отговорност у повече хора, както и да инициират обществени инициативи с градивни предложения.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha