Четвъртък, 9 Май 2024

Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира кандидатдепутатската си листа за Русенски 19-и МИР

Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира кандидатдепутатската си листа за Русенски 19-и МИР
Публикация   22:01     28 Авг, 2022 /     akcent.bg   /     803

   Листата с кандидати за народни представители на коалицията ГЕРБ-СДС от 19-и МИР в Русе беше регистрирана днес в ОИК от водача на листата Десислава Атанасова, областният координатор на ГЕРБ Георги Кръстев и общинския ръководител на партията Бедрос Пехливанян.

   При излизане от комисията Георги Кръстев запозна представителите на медиите с имената на кандидатите за народни представители и подредбата им в регистрираната листа. Областният координатор е втори по ред след Атанасова.  Пред журналисти той заяви: „Тези избори ще бъдат решаващи, защото предишното управление доведе страната до разруха, невиждана през последните 20 години. Ето защото е много важно българският народ да излъчи такъв парламент, който да състави правителство, способно да изведе страната от кризите,  да намали цените, да спре инфлацията. Правителство с ясна проевропейска и евроатлантическа ориентация, което да донесе стабилност, спокойствие и сигурност. Аз съм убеден, че след толкова  наблюдения и анализи на българския народ, той е наясно, че такова правителство без ГЕРБ не може да бъде съставено.”

   „За пореден път съм водач в два избирателни района. Мисля, че познавам спецификите и на двата района, но най-важното е, че познавам хората, заяви Десислава Атанасова. Избирателите ще решат кого ще предпочетат, аз единствено мога да кажа, че е време да се противопоставим на демагогията, на хаоса и на олицетворението на зле разбраната експертиза.

   Хората се умориха от кризи от междуличностни нападки. Нужни са решения, хора с опит, експерти. Считам, че ние от ГЕРБ-СДС предлагаме във всички наши листи такива личности. Ние винаги сме казвали истината, колкото и нелицеприятна да е тя. И сега пак ще кажем истината: България е в серия от кризи, доведена до това състояние през последната година и половина. Сега трябва да бъдем малко по-смирени и да да дадем възможност с опита, който имаме да се предлагат решения. Без работещо редовно  избрано правителство и без парламентарно мнозинство решенията биха били краткотрайни, а кризите могат и да се задълбочават.

   Никога не сме обещавали нереалистични неща, така ще бъде и сега. Без истинска работа, не може да има и реални резултати. Аз каня водачите на листи на всички наши политически опоненти на публичен диспут по наболели теми и проблеми. Предния път също ги бях поканила и такъв дебат беше организиран от Националната телевизия. Те участваха, макар че повечето от техните заявени приоритети, така и не са изпълнени.

    Пожелавам на всички ползотворна работа и успех. Надявам се на мъдра и толерантна кампания.”

  Ето и листата на ГЕРБ-СДС:

  1. Десислава Атанасова
  2. Георги Кръстев
  3. Кремена Славова
  4. Богдан Донев
  5. Драгомир Драганов
  6. д-р Росица Кръстева
  7. проф.Михаил Илиев
  8. .Красимир Костадинов
  9. Юлияна Пашкунова
  10. Евгени Игнатов
  11. Мирослав Залев
  12. Радомир Хараланов
  13. Екатерина Иванова
  14. Емил Кьостебеков
  15. Иван Трифонов
  16. Кирил Киров
Тагове : ГЕРБ , листа , Русе ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha