ВМС представиха спектакъла „Вълни“ в Русе

ВМС представиха спектакъла  „Вълни“ в Русе
Публикация   11:07     09 Авг, 2022 /     akcent.bg   /     372

Празничната заря бе дарение от управителя на "Рубишипс" ООД Робeрт Радославов

Стотици русенци, сред които областният управител Анатоли Станев, както и заместник-кметът по комунални дейности Димитър Недев присъстваха на 30-минутния спектакъл „Вълни“, изпълнен от представителния духов оркестър на Военноморските сили на Република България /ВМС/.

   Сред гостите на събитието бяха още командирът на ВМС контраадмирал Кирил Михайлов, представители на Щаба на военното морячество, както и началникът на гарнизона на крайдунавския град и командир на военно формирование 32420 подполковник Павлин Илиев, а също и изпълняващия длъжността началник на Военно окръжие I степен – Русе подполковник Васил Петров.

В края на тържеството небето над Русе бе озарено от празнични илюминации. Инициативата се осъществи със съдействието на Община Русе и е част от тържествата по случай 143-ата годишнина от основаването на ВМС.

   Празничната заря по случай 143-годишнината от създаването на Българския военноморски сили тази вечер бе дарение от управителя на "Рубишипс" ООД Роберт Радославов, който е възпитаник на ВВМУ "Никола Й. Вапцаров" гр. Варна.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha