Над 450 качествени вина от най-новите реколти може да бъдат опитани от днес

Над 450 качествени вина от най-новите реколти може да бъдат опитани от днес
Публикация   19 Ноемв, 2021   /     akcent.bg   /     899

   След почти две години под знака на пандемията DiVino.Taste 2021 събира ценителите в нормален формат. Винената общност ще може от днес до неделя да опита над 450 качествени вина на 65 производители в зала 4 на "Интер експо център" в София.

   В 10-ото юбилейно издание на форума ще участват изби от всички винени региони на страната.

  Българското вино е във възход, вината у нас са все по-добри и интересни и DiVino.Taste ще бъде една витрина, отразяваща този подем, казват организаторите. На форума ще се видят ясно и тенденциите в развитието на българското винарство. Очертава се например вината от местни български сортове пропорционално да са най-много в сравнение с предишните издания.

   Независимо дали е винен професионалист, познавач, любител или ентусиаст, на изложението всеки има възможност да се срещне с хората, които създават добрите вина в България, да опита техните вина, да научи историята зад всяко от тях и да се ориентира в огромното предлагане на пазара.

   Специално изграденият на DiVino.Taste магазин Casavino дава възможност всеки да се зареди с вината, които са събудили интереса му и са му доставили най-голямо удоволствие. За изложението е разработено мобилно приложение DiVino.Taste, което може да бъде изтеглено от Google Play Магазин за Android и от App Store - за iPhone.

   То съдържа всичките близо 450 вина, които ще бъдат представени на изложението и освен на български е и на английски език. Приложението освен карта на изложението позволява потребителите да си водят бележки и да отбелязват любимите си вина.

   Организаторите напомнят, че достъп до събитието ще имат хора, които са ваксинирани, с отрицателен тест за коронавирус или сертификат за преболедуване, а покупката на билет е съгласие със спазването на наложените противоепидемични мерки.

Тагове : вино , реколти ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още